Nudimo svetovanje za vpeljavo in uporabo različnih metodologij. Smo strokovnjaki za področji sistematičnega izboljševanja in inoviranja. Vsi člani tima imamo več 15-letne izkušnje iz prakse.

Pri sistematičnih izboljšavah uporabljamo: Lean (vitkost), 6-Sigmo, njuno kombinacijo Lean 6-Sigma, TPM, teorijo omejitev (Theory of constraints – TOC) itd.

Za sistematično inoviranje uporabljamo: TRIZ, Design for Six Sigma – DFSS, kretivnostne tehnike itd.

Z vidika trajnostnega razvoja smo vodilno svetovalno podjetje v Sloveniji za vpeljavo standardov FSC(R) in PEFC(TM) trajnostne verige COC sledljivosti lesa in papirja. Svetovanje izvajamo individualno ali za skupino podjetij.

Za podjetja, ki potrebujejo generične standarde ISO sistema poslovanja, z široko mrežo zunanjih partnerjev vzpostavimo sisteme ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

V zadnjem obdobju se kaže povečana potreba v živilski in prehrambeni industriji, kjer lahko vzpostavimo svetovalne projekte po shemah IFS, BRC, FSSC 22000, ISO 22000, ali pa uvajamo TPM v industrijskem okolju.

Z zunanjimi partnerji lahko svetujemo in vzpostavimo ter pripravimo podjetja ne certifikacijo IATF 16949 ali VDA 6.3.         

Prehod iz linearne v krožno ekonomijo uvajamo v podjetja skozi certifikacijsko shemo CRADLE TO CRADLE(TM), kjer se skozi projekte razvijajo inovacije v smeri razgradljivih, reciklabilnih, biorazgradljivih, kompostabilnih proizvodov.

Skozi upravljanje tveganj v organizacijah lahko poskrbimo za vpeljavo standardov ISO 31000 – Upravljanje tveganj, ISO 27001 – Sistem upravljanja informacijske varnosti, in ISO 22301 – Sistem vodenja neprekinjenega poslovanja.

Podjetjem pomagamo pri vpeljavi in uporabi različnih metodologij. Naša glavna prednost je poznavanje in uporaba več različnih metodologij. Za vse metodologije smo bili usposobljeni v tujini pri najboljših strokovnjakih. Glede na želje in situacijo podjetja lahko pomagamo pri izbiri prave metodologije oz. predlagamo kombinacijo orodij iz različnih metodologij.

Seznam nekaterih referenc:

https://operativna-odlicnost.si/3zen/wp-admin/post.php?post=39&action=edit