Brezplačen Webinar: Spoznajte revolucionarno metodologijo TRIZ

Vabimo vas na brezplačen 1-urni webinar, kjer boste odkrili moč inovativne metodologije TRIZ, ki vam lahko pomaga pri reševanju največjih izzivov vašega podjetja. TRIZ, kratica za Teorijo reševanja inventivnih problemov, je preprosta, a močna metoda, ki je že v številnih industrijah po svetu prinesla neverjetne rezultate.

Zakaj se udeležiti našega brezplačnega webinarja o TRIZ metodologiji?

  1. Hitro učenje: V samo 1 uri boste pridobili vpogled v osnovne koncepte TRIZ-a in razumeli, kako ga lahko uporabite za izboljšanje svojega poslovanja.
  2. Praktični primeri: S pomočjo realnih primerov bomo razložili, kako TRIZ deluje v praksi in kako lahko njene tehnike uporabite v svojem delovnem okolju.
  3. Brezplačen dostop: Udeležba na webinarju je popolnoma brezplačna, kar vam omogoča, da brez tveganja spoznate, kako TRIZ lahko koristi vašemu podjetju.

Pridružite se nam na tem brezplačnem webinarju in odkrijte, kako lahko TRIZ revolucionira vaš pristop k inovacijam in reševanju problemov. Ne zamudite te priložnosti za izboljšanje svojega poslovanja! Rezervirajte svoje mesto zdaj!

TRIZ orodja so učinkovita za:

  • hitro in sistematično kreiranje prebojnih idej, ki rešujejo enostavne ali zelo zapletene tehnične probleme za reševanje katerih bi potrebovali več mesecev ali let.
  • prepoznavanje ključnih vzrokov obstoječih problemov.
  • za izumljanje novih tehničnih sistemov ali procesov.
  • izboljšanje učinkovitosti in uspešnosti obstoječih tehničnih sistemov in procesov.
  • napovedovanje prihodnjega razvoja tehničnih sistemov omogoča prijavo patentov in določitev smeri razvoja in raziskav.
  • prepoznavanje in preprečevanje napak.

Termin: četrtek, 28. marec 2024, ob 9.00

Kje: MS Teams

Delite to izobraževanje na socialnih omrežjih!

IMATE VPRAŠANJE O TEM IZOBRAŽEVANJU?